Impressum

Informatie volgens § 5 TMG:
V.O.F. Camping Velmans
Markus Velmans
De Weerd 62
NL-6041 TL Roermond

Contact opnemen
Telefoon:  +31475584207
E-mail: info@campingvelmans.com

Omzetbelasting:  859520365B01
Btw-identificatienummer volgens artikel 27a. Wet op de Omzetbelasting:  NL859520365B01

Informatie over beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Naam en zetel van de verzekeraar:
Zuiderhuis, Schepenlaan 3, 6002 EE Weert

Dekkingsgebied verzekering:
Nederland

Geschillenregeling
We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten in overeenstemming met sectie 7 (1) TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.Verplichtingen voor het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat we ons bewust worden van een specifieke juridische overtreding. Zodra we kennis nemen van dergelijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor weblinks
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud hebben wij geen invloed. Om deze reden kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke juridische schendingen op het moment dat de link werd aangemaakt. Er was geen illegale inhoud waarneembaar op het moment dat de link werd gemaakt.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Zodra we ons bewust worden van wettelijke schendingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright
De inhoud en werken op deze pagina's die door de site-exploitant zijn gemaakt, vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor verveelvoudiging, bewerking, distributie en elk gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze pagina niet is gemaakt door de exploitant, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis nemen van een inbreuk op het auteursrecht, laat het ons dan weten. Zodra we ons bewust worden van wettelijke schendingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Bron: https://www.e-recht24.de/impressum-generator.html

Foto's
Campingplatz:
Van Cromvoirt Makelaardij, Roermond

AdobeStock:
Moeder en dochter drijvend op een meer  – Mat Hayward
Zandpad door een veld met heide in de zomer  – Naj
Oever van een meer in het voorjaar  – Naj
Je doet wakeboarden – Irina84
Vader en zoon vangen vis vanaf een boot bij zonsondergang – pershing
Man en vrouw stand up paddling – homydesign
Uitzicht op de stad van Roermond, Nederland  – Milton Oswald
Fietsen door het groen  – ARochau
Marina Oolderhuuske, Roermond, Nederland  – Maya-S-Fotografie
De Maria Theresa-brug in Roermond /NL – fotografci